Dokumentarac o Britni razbjesnio sve: Pored oca, napadaju i Džastina Timberlejka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dokumentarac o Britni razbjesnio sve: Pored oca, napadaju i Džastina Timberlejka

Dokumentarni film “The New York Times” o pevačici Britni Spirs imao je američku premijeru imao 6. februara, a već izaziva brojne kontroverze. Obožavatelji velike pop zvezde zgroženi su odnosom muzičke industrije i bliskih ljudi prema njoj.

Nakon što je Britni Spirs (39) imala javni nervni slom 2007. zbog kog je završila u bolnici, njen otac Džejmi (68) dobio je zakonsko starateljstvo nad njom, a pop zvezda pokušava to da promeni sa svojim advokatima.

Više o njihovom neobičnom odnosu fanovi pevačice saznali su i iz dokumentarnog filma pod nazivom “Framing Britney Spears”, koji su dugo čekali. Hvaljeni film govori o usponu i padu pevačice i o njenoj borbi da vrati kontrolu nad svojim životom iz ruku nametljivog oca.

Njeni obožavatelji su još prošle godine na društvenim mrežama pokrenuli inicijativu “Free Britney”, kojom su želeli da ukažu na zaveru protiv pop zvezde i na taj način vrše pritisak na sud da revidira raniju odluku.

Nakon nekoliko ročišta, otac pevačice i dalje donosi sve poslovne ali i privatne odluke vezane za Britni, a pevačica je već otvoreno rekla da neće nastaviti sa karijerom, dok god otac pokušava da manipuliše njom.

Britni je u svet šou-biza ušla već kao dete, a kao tinejdžerka postala je jedna od najvećih zvezda i ljubimica Amerike. Njeni albumi početkom veka rušili su sve rekorde slušanosti i zarade, no pop zvezda u jednom trenutku nije više mogla da se nosi sa slavom s kojom se suočila već u najmlađem dobu.

U dokumentarnom filmu glavni negativac jeste otac Džejmi, ali mnogi fanovi ogorčeni su i zbog ponašanja Džastina Timberlejka, Britninog bivšeg partnera. Smatraju kako je napravio sebi reklamu njihovim raskidom, aludirajući u hitu ‘Cry Me A River’ da ga je ona prevarila, što je povredilo Britni.

“Džastin je totalno pao u mojim očima nakon ovoga. Njegov tim odlučio je da od njega napravi žrtvu zbog prodaje albuma i karijere, a nju su uništili. Da stvar bude gora, Britni mu je sve oprostila”, jedan je od brojnih komentara s društvenih mreža, koje nisu blagonaklone prema pevaču.

Činjenica da se ženi od 39 godina ne dopušta da sama odlučuje s kim želi da se zabavlja i sarađuje, ali ni da upravlja sopstvenim finansijama jasno govori o poremećenom, mizoginom odnosu prema ženama u muzičkoj industriji, smatraju ljutiti fanovi Britni Spirs.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar