Doktor Igi više nema ništa od luksuza iz 90-ih! - BIGportal.ba
Ex Yu

Doktor Igi više nema ništa od luksuza iz 90-ih!

Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, devedesetih godina prošlog veka bio je jedna od najvećih muzičkih zvezda, te je samim tim i zarađivao mnogo novca, a danas živi skroman život, daleko od očiju javnosti.

Doktor Igi i dalje nastupa sa Tanjom Banđur, s kojom je snimio najveće hitove, ali više ne uživa u luksuzu.

– Koliko god drugi pričali da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Bili smo mladi, zarađivali smo mnogo, putovali smo, bili smo omiljeni svuda… Stvarno smo bili velike zvezde! Sećam se da je 40-50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo. Euforija oko nas je bila velika. Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja – ispričao je Doktor Igi za portal chicagodesavanja.us, a prenosi “Informer”.

On je zatim otkrio čime se danas bavi.

– Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje. Čim prođe pandemija, nastavićemo da nastupamo – rekao je denser.

I Tanja je shvatila da ne može da živi samo od muzike, pa je pokrenula privatni biznis.

– Pored naših muzičkih angažmana, Igi i ja imamo i dodatne poslove. Vlasnica sam marketinške agencije, imam i svoj projekat o zdravlju nacije. Imam troje dece i supruga, tako da imam dosta obaveza – rekla je pevačica.

blic.rs

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar