Đoković: Prošle godine sam bio 22. na listi... Sada? Uživam kao nikada prije - BIGportal.ba
Sport Tenis

Đoković: Prošle godine sam bio 22. na listi… Sada? Uživam kao nikada prije

Novak Đoković se podsetio situacije u kojoj se nalazio prošle godine, pre nego što je došao do svoje prepoznatljive igre i plasmana u vrh svetskog tenisa.

Najbolji teniser sveta je u kraćem razgovoru za “Tennis Channel”, pričao o trenutnoj formi i apsiracijama ovde u Parizu.

Kaže da je u odličnoj poziciji i da veruje da će, kako turnir bude odmicao, igrati sve bolje.

Pre godinu dana bio sam 22. na ATP listi. Mučio sam se da pronađem svoju najbolju igru evo, 12 meseci kasnije, nalazim se u zaista impresivnoj poziciji. Osećam se odlično, uživam u igri, posvećeniji sam nego ikad pre i zanimaju me najviše Grend slem turniri”, izjavio je Đoković.

Novak je dodao kako mu je bilo teško posle povrede lakta, ali i da je zadovoljan trenutnom formom.

To su bile stvari koje nikad ranije nisam osetio, bio sam izazvan na svakom nivou, fizički, mentalno, emotivno. Zadovoljan sam kako sam kroz sve to prošao“, poručio je svetski broj jedan.

U prvom kolu protiv Huberta Hurkača nije imao problema, rutinski je odradio posao, sada ga očekuje malo poznati Laksonen.

Dopada mi se što sam u prvom kolu imao tako kvalitetnog protivnika, terao me je da igram punim intenzitetom od starta meča. Koncentrisan sam i odlučan da napravim dobre rezultate“, zaključio je Đoković.

Danas objavljeno

Izvinjenje Ibrahimovića i “slučaj vudu magije”

D

“Federer je ispao pametan – Đoković je teška zvijer”

D

163 poena iz 163 šuta

D

Ostavite komentar