"Dok su svi gledali seriju "Pjevačica", ja sam plakala": Milica Pavlović otkrila razlog zbog čega je tugovala - BIGportal.ba
Ex Yu

“Dok su svi gledali seriju “Pjevačica”, ja sam plakala”: Milica Pavlović otkrila razlog zbog čega je tugovala

Milica Pavlović, tumači glavni lik u seriji “Pevačica”

Mlada pevačica veoma je uzbuđena zbog emitovanje serije u kojoj joj je pripala čast da glumi lik pevačica Ivane Lazić.

Iako se puno premišljala da li ulogu tu da prihvati, Milica je ipak pristala da se oproba i u glumačkim vodama. Najveća podrška u tim prelomnim trenucima bili su joj baka i deka, koji su joj čitav život oslonac u životu.

U novembru 2020. godine, Milica je diživela tragediju, kada joj deka Vladimir preminuo. NJegovu smrt veoma teško je podnela, a najteži momenat joj je bio, kada je serija “Pevačica”, počela premijerno da se prikazuje na televiziji.

“Prvi put nisam pozvala dedu”

– Sada kada je krenula prva epizoda serije “Pevačica”, nisam na vreme pozvala, ne na vreme, nego nisam prvi put pozvala svog dedu Vladimira da mu kažem “Deda, odspavaj dva sata, pa večeras u 21 čas gledaš unuku kako igra u seriji. Rasplakala sam se – rekla je Milica i dodala:

– On je znao koliko sam se ja trudila i koliko sam razmišljala da li da prihvatim ulogu u seriji, baš zbog toga što je glavna uloga, baš zbog toga što sve to nosi sa sobom veliku odgovornost. Ja sam stvarno odgovorna prema svim svojim projektima i poslovima, a ovo je za mene jedno novo zanimanje – ispričala je pevačica.

– Sigurna sam da je on ponosan na mene, gde god on bio sada i mogu da zamislim kakva bi bila njegova reakcija kada bi me video u prvom kadru. Žao mi je što to nije doživeo – zaključila je Milica.

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar