Dok Rivers u suzama zbog Brajanta: Kako da kažem momcima da igraju? - BIGportal.ba
Košarka Sport

Dok Rivers u suzama zbog Brajanta: Kako da kažem momcima da igraju?

Cela NBA liga je teško podnela pogibiju Kobija Brajanta, a posebno je emotivno skrhan trener Los Anđeles Klipers Dok Rivers.

Rivers nikad nije trenirao Brajanta, štaviše, bili su veliki rivali krajem prošle decenije kada je Kobi predvodio Los Anđeles Lejkerse na parketu, a Rivers sa klupe najvećeg rivala Boston Seltikse.

Rivers je u suzama prokomentarisao američkim medijima pogibiju Brajanta istakavši da “smo danas svi Lejkersi”.

“Imao je DNK kakav imaju samo retki sportisti poput Tajgera Vudsa i Majkla Džordana. Počeo sam bolje da ga upoznajem otkako se penzionisao. Teško mi je. Moram da idem da pričam sa timom i da im kažem da igraju, a ja to ne mogu”, zajecao je Rivers.

Koliko je Rivers poštovao Brajanta kao igrača videli smo u šestoj utakmici finala 2008. godine. Seltiksi su vodili 42 razlike, ali Rivers nije želeo da izvede iz igre svoje najbolje igrače.

“Pogledao sam tim Lejkersa i video Kobija na parketu. Rekao sam da ću izvesti moje momke kada Fil povuče njega sa parketa. Tim Tibodo mi je rekao da smo sigurni, ali ja sam uzvratio da nismo dok je taj momak na parketu. Bio sam mrtav ozbiljan. Očigledno sam izgubio razum jer je bilo 42 razlike. Ali on ti utera strah u kosti. Može da uđe u seriju trojki. Očigledno nisam bio dobar u matematici, pa sam brinuo zbog njega. Tada ga je Fil konačno zamenio i bili smo sigurni”,
 rekao je svojevremeno RIvers.

Danas objavljeno

Poruka iz Australije: Virus ne zanima koliko imate titula

Zeljka

Klop: Da li mi se dopada Simeoneov stil? Ne

Zeljka

Kari i dalje najplaćeniji – MVP Jokić nisko pozicioniran

Zeljka

Ostavite komentar