Dojave o bombama u zdravstvenim ustanovama u Beogradu: "Svaka od njih je tempirana" - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Dojave o bombama u zdravstvenim ustanovama u Beogradu: “Svaka od njih je tempirana”

Prijeteći mejl sa stravičnom porukom o postavljenih, čak sedam, eksplozivnih naprava, stigla je na adresu Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu, saznaju srpski mediji.

“U objektu Vojnomedicinske akademije se nalazi 7 eksplozivnih uređaja. Svaki od njih je tempiran i sadrzi po 1 kilogram C4 plastičnog eksloziva. Da bi učinili zagonetku nama zanimljivijom daćemo vam jos jednu dojavu – dve od tih 7 naprava se nalazi u kanti za otpad medicinski otpad, a jedna se nalazi negde na drugom spratu”, piše u prijetećem mejlu anonimnog pošiljaoca.

Dojave o navodno postavljenim bombama primljene su danas i u KBC “Dragiša Mišović”, u Gradskoj bolnici i Ginekologiji na Zvezdari, javili su beogradski mediji.

Poslije dojava o bombama postavljenim u nekoliko srednjih beogradskih škola i u Visokih školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, kao i na bazenu Tašmajdan, policija je poslala antidiverzione timove i u beogradske bolnice.

Prema snimcima na društvenim mrežama, vide se ljudi koji napuštaju bolnicu na Zvezdari, a policija je na licu mjesta, prenos srpski mediji.

Danas objavljeno

Mladić iz Beograda uhapšen na Gazimestanu; Policija ih pretresala i skidala. Leteli i dronovi

M.

Pronađen avion na Braču, pilot je državljanin Srbije

M.

Zakon o lijekovima Republike Srpske stupio na snagu

M.

Ostavite komentar