Dodik se upetljao u laži pa fabrikuje druge teme - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Dodik se upetljao u laži pa fabrikuje druge teme

Mektić kaže da se Dodik upetljao u svoje laži i sad se trudi da proizvodi druge teme kako bi skrenuo priču sa svoje izdaje po pitanju ANP-a.

„Stenogram sa sastanka Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte je dokaz da je Dodik u odnosu na prvobitni ANP uspio samo da izdejstvuje prmjenu imena, pa više nije ANP već Plan reformi“ – istakao je danas Dtagan Mektić, poslanik SDS u Predstavičkom domu Parlamenta BiH.

„Priča oko ANP-a i Milorada Dodika je u potpunosti raskrinkana. Dodik je htio da obmane, prevari i slaže javnost ali u tome nije uspio i sada je to jasno. Čim je NATO prihvatio taj dokument kao adekvatan govori da se radi o dokument kojim se aktivira MAP. Iz sadržaja dokumenta se vidi da se radi o aktivaciji MAP-a“ – kazao je Mektić.

Mektić kaže da se Dodik upetljao u svoje laži i sad se trudi da proizvodi druge teme kako bi skrenuo priču sa svoje izdaje po pitanju ANP-a.

„Iz stenograma sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte vidi se da je Dodiku stalo samo do jednog, da se dokument ne zove ANP već Plan reformi. Njagov jedini uslov sa tog sastanka bila je promjena naziva a po pitanju stavova on je potpuno odustao od Rezolucije Narodne skupštine RS i stava da ćemo po pitanju vojnih integracija pratiti Srbiju“ – zaključio je, u pisanoj izjavi, Mektić

(BN)

Danas objavljeno

Zemljotres u Baniji; epicentar kod Petrinje

M.

Srbi su u Sarajevu najmanje od 14. vijeka, različitosti treba da spajaju

M.

Zahtjev za hitno povlačenje konzula Admira Atovića

M.

Ostavite komentar