Dodik najavio: SNSD kreće u reviziju članstva - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Dodik najavio: SNSD kreće u reviziju članstva

Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je da je SNSD ostvario najbolji rezultat na proteklim izborima, te najavio da se kreće u reviziju članstva što treba da bude završeno do kraja godine, a u opštinskim organizacijama koje nisu ostvarile pobjedu biće organizovani unutarstranački izbori.

Dodik je istakao da je SNSD na lokalnim izborima osvojio u 48 lokalnih zajednica i dobio najveći broj glasova na odborničkim listama, šest odsto više nego na prethodnim izborima.

SNSD nije vodio prljavu kampanju pred izbore, te je uprkos tome uspio da ostvari dobar rezultat, rekao je Dodik, te dodao da će uspjeh ponoviti u Doboju i Srebrenici.

On je naveo da će se poslije završene revizije u stranci vidjeti ko je ostao uz SNSD, a na jesen će biti održana i konvencija stranke, ako bude dozvoljavala epidemiološka situacija.

Dodik je rekao da se moraju provesti izbori u organizaciji mladih i u Aktivu žena.

“Pandemija ostaje i dalje najvažniji izazov”, rekao je Dodik na konferenciji za novinare poslije sjednice Predsjedništva SNSD, te istakao potrebu da se intenziviraju investicione aktivnosti.

On je dodao da je data podrška Vladi da očuva finansijsku stabilnost.

(BN/Srna)

Danas objavljeno

Birajte alternativne pravce: Velike gužve na zapadnom tranzitu u Banjaluci

M.

Lančani sudar na putu Banjaluka-Prijedor: Policija i Hitna pomoć na mjestu nesreće

M.

Opozvan Fikret Abdić

M.

Ostavite komentar