"Dodik je patološki slučaj i najveća prijetnja za Srpsku" - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

“Dodik je patološki slučaj i najveća prijetnja za Srpsku”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik prvi je prekršio zaključke Narodne Skupštine Republike Srpske glasanjem u Predsjedništvu BiH ali to nije jedini slučaj kada su članovi SNSD –a, kada je to njima odgovaralo, dizali ruku i glasali, poručio je predsjednik SDS-a i poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Mirko Šarović.

„Čovjek je patološki slučaj i najveća prijetnja opstanku Republike Srpske. On je u izdaju krenuo davno a najveća koju je učinio i koju je pokušao da zataška i sakrije je uvođenje Republike Srpske u NATO”, upozorava Šarović i dodaje:

On je ključni izdajnik koji je preko cijelog naroda, svojim potpisom, uveo BiH i RS u NATO i pogazio zaključke Narodne skupštine RS. Zbog ovoga ali mnogo toga drugog, ovaj čovjek mora otići sa političke scene, kako bi Republika Srpska bila spašena od potpune propasti“.

On ističe da je interesantno zašto Milorad Dodik toliko „pjeni i histeriše“, oko odluke Parlamenta BiH:

„Pa valjda je on u koaliciji sa SDA, ili možda nije?! Zašto se SDS-u i PDP-u obraća oko članova CIK-a? Zašto se ne obrati koalicinim partnerima? Noćašnja medijska hajka i isprane priče o izdajnicima samo su dokaz panike zbog gubitka važne poluge njihove vladavine.“

„Javnost mora da zna da je bilo nužno donijeti odluku o izboru novih članova CIK-a, kako bi spriječili Dodika da bezobzirno krade izbornu volju građana, a što u kontinuitetu radi već godinama. Uz to, članovima CIK-a odavno je istekao mandat“, navodi Šarović.

Ovo je, ističe Šarović, pobjeda demokratije.

„Kradljivci konačno više neće moći da kradu. Došlo je vrijeme da ih spriječimo u tome. A što se teških, noćas izgovoreni kleveta tiče, Dodik će uskoro odgovarati na sudu. Ovo je pobjeda demokratije, a za Dodika šok i zemljotres“, poručio je Šarović.

(BN)

Danas objavljeno

Kina osuđena za genocid

M.

Lavrov doputovao u Ženevu, danas se sastaje s Blinkenom

M.

Stoltenberg: NATO jedinstven pred moguću agresiju na Ukrajinu

M.

1 Komentar

racic 12 Marta, 2020 at 12:35 pm

Ko ce ako necemo mi ?
Kada ako ne sada ?
Podignimo pognute glave,
pokazimo dostojanstvo.
U slavu nasih Predaka i
za dobrobit nasih Potomaka
recimo konacno NE nepravdi.

Odgovori

Ostavite komentar