Dodavanje opcije izmene tvitova nije na listi Twitterovih prioriteta - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Dodavanje opcije izmene tvitova nije na listi Twitterovih prioriteta

Kayvon Beykpour, vođa proizvoda u kompaniji Twitter, je tokom događaja za medije istakao da dugo iščekivana opcija izmjene tvitova (edit taster) neće u skorije vrijeme stići na platformu.

Pored ovoga, na istom događaju su najavljene i neke funkcije na kojima popularni sajt radi.

Kada je u pitanju taster za izmenu tvitova, istaknuto je da ovo nije ni blizu Twitterovih glavnih prioriteta. Rečeno je da se mogu pojaviti očigledni faktori rizika ukoliko bi se “edit” funkcija implementirala na platformu. Međutim, pomenuto je da će Twitter u nekom trenutku dodati funkciju koja će omogućiti korisnicima da isprave grešku u kucanju ili pojasne svoju poruku.

Pored ovoga, Twitter najavljuje dodavanje mogućnosti podrške za Apple Live Photos. Može se očekivati i opcija menjanja rasporeda fotografija u tvitu, nakon što su one dodate u novom tvitu.

Kompanija je istakla da trenutno radi na funkciji koja će korisnicima omogućiti da prate teme kao što su sportovi, poznate ličnosti i TV emisije, kako bi videli širok spektar tvitova zasnovanih na ovim selekcijama. Pored ovoga, korisnicima će biti omogućeno da privremeno sakriju određene teme sa svojih feedova. Ranije je pomenuto da servis trenutno radi na mnogućnosti pretraživanja direktnih poruka.

Izvor: NDTV

Danas objavljeno

Koliko RAM-a imate, a koliko vam je stvarno potrebno?

V.R.

Dogecoin: Uspon “smiješne” kriptovalute

V.R.

The Lord of the Rings biće najskuplja TV serija u istoriji

V.R.

Ostavite komentar