17. Marta 2020.

DODATNE MJERE U BANJALUCI Nema novih slučajeva zaraze na virus korona, 940 pod nadzorom

Big Portal

Svi oboljeli su u dobrom zdravstvenom stanju.

– Želim da se zahvalim građanima što poštuju uvedene mjere zabrane. Ovo je zajednički posao za 200.000 stanovnika i ako se disciplinovano ponašamo možemo biti uspješni. Komunalna policija, inspekcija utvrdili su da se u najvećoj mjeri poštuju naše naredbe. Iz Banjaluke su i svijet otišle slike kako vodimo računa o zdravlju – rekao je on.

Radojičić je istakao da sa obzirom na izuzetno mali broj djece u javnim vrtićima, samo tri, odlučeno je da od sada radi samo jedno obdanište i to Marija Mažar.
– Slično je i u privatnim vrtićima, samo 18 djece u dva objekta. Nekoliko sektora nije pod ingerencijom grada, stomatolozi, pošte, apoteke, igre na sreću, advokati, notari ali svi imaju redukovani režim rada – istakao je on.

Radojičić je istakao da ima informacija da je bilo otkaza, neplaćenog odsustva i pozvao sve građane da se jave inspekciji ukolio su prekršena njihova prava.

– Imamo uvjeravanje da svih roba ima dovoljno, iako je za pojedine artikle prodaja skočila – naglasio je gradonačelnik Banjaluke.

Dodatne mjere koje je Štab danas utvrdio:

Od danas će se još redukovati javni prevoz i biće u tri bloka rani jutarnji, od 5 do 8, poslijepodnevni i večernji.
Gradska uprava radiće samo jednokratni od 8 do 16.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
Savjest
Savjest
3 godine prije

Hoce li kaznu platiti onaj sto je pravio festus u Jova baru I zarazio ljude.