27. Novembra 2021.

Dobro došli u svijet ljepote: Uredite svoj kutak za šminkanje

Big Portal

Prije svega, važno je naglasiti da vaš kutak mora biti u svakom trenutku čist i uredan. Zato provedite računa gdje ostavljate svoj pribor za šminkanje.

Kupaonica

Ukoliko u vašem stanu ili kući ne postoji mjesto predviđeno za ženu, tada svoj kutak za šminkanje možete smjestiti u kupaonicu. Odaberite neku od ladica ili polica, te tu spremite sve što vam je neophodno za vaše beauty rituale. Vodite računa da vaše stvari budu izvan dohvata djece, jer su neki od hemijskih elemenata koje sadrže beauty proizvodi opasni po djecu. Također, pobrinite se da pakovanja vaših proizvoda ne budu od stakla, jer u slučaju pada mogu uzrokovati veliku štetu u kupaonici. Držite se pravila “jedno novo u, dva stara van”, kako ne biste pretrpali kupaonicu nepotrebnim stvarima.

Spavaća soba

San svake žene jeste da u svom stanu ili kući ima veliki prostor gdje može ostavljati sve svoje kremice, parfeme, šminku i četke… Najudobnije mjesto za to zasigurno je spavaća soba. Odaberite ugao gdje možete smjestiti sto za šminkanje, a u ladice smjestite stvari koje rjeđe koristite, ali vodite računa da djeca nemaju pristup tim proizvodima. Na sto možete staviti organizator za šminku i u njega posložiti sve svoje stvari. Održavajte taj prostor urednim, jer stvari koje koristite su dio lične higijene. Svoj kutak ljepote možete ukrasiti detaljima poput buketa cvijeća ili lampica. Ne pretjerujte, jer manje je više.

 Hodnik

Ukoliko u vašem stanu ili kući postoji veliki hodnik, za potrebe odlaganja vaših proizvoda možete iskoristiti neku od ladica ili polica u ormaru. Imajte na umu da vam je potrebno i dobro svijetlo, koje je od krucijalnog značaja za perfektan make-up.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare