Dobrić produžio ugovor s Zvezdom do 2021. - BIGportal.ba
Košarka Sport

Dobrić produžio ugovor s Zvezdom do 2021.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa klubom do 2021. godine. Posle Branka Lazića, Filipa Čovića, Bilija Berona, Stratosa Perperoglua, Boriše Simanića, Mohameda Fajea, još jedan važan šraf u Zvezdinim uspesima ostaje na Malom Kalemegdanu. Dobrić je rođen 27.oktobra 1994.godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene…

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa klubom do 2021. godine.

Posle Branka Lazića, Filipa Čovića, Bilija Berona, Stratosa Perperoglua, Boriše Simanića, Mohameda Fajea, još jedan važan šraf u Zvezdinim uspesima ostaje na Malom Kalemegdanu.

Dobrić je rođen 27.oktobra 1994.godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a prve ozbiljne profesionalne košarkaške korake načinio je u FMP.

Posle toga usledio je poziv i ugovor Zvezde, sa kojom je od tada osvojio tri domaća šampionata, dve ABA lige, Superkup ABA lige i jedan kup.

KK Crvena zvezda mts tokom prethodnih 10 dana produžio je ugovore sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem, Mohamedom Fajeom, Stratosom Perperogluom, sada i sa Ognjenom Dobrićem, uz dolaske Derika Brauna i povratak Ognjena Kuzmića i Čarlsa Dženkinsa, obavila je ogroman posao u prelaznom roku…koji za klub još uvek nije završen“, piše na zvaničnom sajtu šampiona Srbije i regiona.

Danas objavljeno

Medvedev na terenu spomenuo Đokovića i izazvao buru u Melburnu

Zeljka

Od 0:2 do 3:2 za polufinale: Medvedev poslije preokreta bolji od Alijasima!

Zeljka

Kovačević: Lazetić nije Vlahović, više je kao Ibrahimović

Zeljka

Ostavite komentar