Dobili smo zvanične rendere prvog OPPO sklopivog pametnog telefona, predstavljanje 15. decembra - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Dobili smo zvanične rendere prvog OPPO sklopivog pametnog telefona, predstavljanje 15. decembra

Dugo se pričalo da OPPO radi na preklopnom telefonu, a danas je kineski proizvođač pametnih telefona zvanično potvrdio njegovo postojanje. OPPO Find N je OPPO-ov prvi sklopivi pametni telefon i uoči njegovog zvaničnog predstavljanja, kompanija je podelila neke detalje o uređaju.

“Ovo je naš prvi sklopivi flagship pametni telefon – rezultat četiri godine intenzivnog istraživanja i razvoja i 6 generacija prototipova. Ovaj uređaj je OPPO-ov odgovor na budućnost pametnih telefona i onaj zbog kojeg sam zaista bio uzbuđen otkako sam preuzeo ulogu glavnog direktora za proizvode u OPPO-u”, napisao je Pete Lau, glavni direktor za proizvode u kompaniji OPPO.

OPPO je nesumnjivo malo zakasnio sa sklopivim telefonom, pošto su njegovi rivali Samsung, Xiaomi i Huawei već izneli ponudu svojih sklopivih uređaja na tržište. Bez obzira na to, uzbuđeni smo što vidimo otelotvorenu OPPO-ovu viziju sklopivog pametnog telefona i kako će pokušati da se razlikuje od konkurencije, piše XDA-developers.

Tipster Evan Blass AKA @evleaks je danas podelio visokokvalitetne rendere OPPO Find N uređaja, dajući nam detaljan pogled na OPPO-ov prvi sklopivi pametni telefon uoči njegovog zvaničnog predstavljanja. Kao što možete videti na renderima, telefon ima ekspanzivni unutrašnji ekran i spoljašnji ekran sa centralnom postavljenom rupom za selfi kameru.

Takođe možemo videti trostruku kameru na zadnjoj strani zajedno sa LED modulom blica i nečim što izgleda kao modul laserskog autofokusa. Bočno postavljen skener otiska prsta nalazi se na desnom okviru, dok se na dnu nalaze USB Type C port i zvučnik.

Danas objavljeno

Microsoft priznao da Windows 11, verzija 22H2 usporava kopiranje velikih fajlova

Vanja A

Prelazak na DDR5 standard memorije neće ići tako glatko kako mnogi očekuju

Vanja A

Tim Kuk potkačio Zakerberga i Metaverzum projekat

Vanja A

Ostavite komentar