22. Decembra 2022.

Dobijamo li igrača od 1.000.000.000€?

Big Portal

Kako prenosi “Gazeta delo Sport”, za njega je interesovanje obnovio Real koji je spreman da sveukupno plati čak 1.000.000.000€ kako bi ga doveo. Možda čak i nešto preko toga.

Najveći deo bi otišao na Mbapeovu platu – 630.000.000€ za četiri godine. PSŽ bi. prema pisanju tog medija, zaradio oko 150 miliona.

“Svetsko prvenstvo ga je uzdiglo i čitav ugovor sa obeštećenjem, platom i sponzorstvima bi mogao da dostigne milijardu”, prenosi Gazeta.

Mbape je u Kataru bio najbolji strelac sa osam golova, a postao je i prvi igrač nakon 56 godina koji je postigao het-trik u finalu.

Podsetimo, Mbape je bio blizu Madirda u više navrata da bi ta priča dostigla kulminaciju u maju kada se predomislio i potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Parižanima uz opciju za treču.

Međutim, nije tajna da u francuskoj prestonici nije zadovoljan. Jedna od stvari koja se navodi jeste da ne želi da bude “devetka”, već da igra iza napadača. Obećan mu je dolazak Roberta Levandovskog, ali od toga nije bilo ništa pa je tako Mbape morao da bude udarna “igla” ispred Mesija i Nejmara.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare