23. Jula 2019.

Do samog kraja nije gubila volju za životom, a njena priča će vas rasplakati

Big Portal

Dijana Milojković je preminula juče, u 33. godini poslije duge borbe sa teškom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu.

https://www.instagram.com/p/BgwmnuugPE1/

Rođena je u Ćupriji 1986. godine, a njenu karijeru je obilježila pobjeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine.

https://www.instagram.com/p/Bm5sRZgAXHe/

Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i “Miss Evrope” kao i “Miss sporta”, te je nastavila da radi kao model.

https://www.instagram.com/p/BxadiLgAkGA/

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

https://www.instagram.com/p/BvyupqxBYuD/

Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

Sa 27 godina, lijepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savjete i prepričavala iskustva.

https://www.instagram.com/p/BuwvOvbBt66/

Ona je u javnosti postala poznata i kao djevojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću. Kada je Dijana izgubila kosu zbog hemoterapija i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. Stefan Karić, koji je čak i istetovirao Dijanin lik na svom tijelu i koji joj je dugo pružao podršku, raskinuo je sa lijepom misicom.

Dijana je objavila da je razlog njihovog raskida Stefanovo nevjerstvo, ali da želi da ostane sa njim u dobrim odnosima jer joj je pružao podršku kad joj je najviše trebala.

Nedavno su na Instagramu osvanuli apeli da se za Dijanu da krv, te da joj se stanje pogoršalo. Da je bitku sa karcinomom izgubila na društvenim mrežama je otkrio njen brat Miloš, koji je uz Dijaninu fotografiju poručio: “Počivaj u miru sestro”.

Potresne poruke povodom odlaska Dijane Milojković sa društvenih mreža slamaju srca. Od nje su se oprostili njeni prijatelji i veliki broj javnih ličnosti.

Zbogom ljepotice, počivaj u miru!

https://www.instagram.com/p/B0O2S1mFmLY/

*

https://www.instagram.com/p/B0OvwtmI-w7/
“IMALA JE ONA PREVIŠE PROBLEMA…” Bivši dečko preminule misice Dijane Milojković se oprostio od nje snimkom koji RAZARA SRCA.

Tekst koji je napisao uz snimak ostavlja bez riječi svakoga ko ima i malo srca:

– Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno rijetko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubijeđena da kad tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!

https://www.instagram.com/p/B0O2A_ZI0ct/

Blic/Puls/Instagram

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare