Do sada je mogla da se igra samo na Sony PlayStation Vita konzoli: Od sada i na Steamu - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Do sada je mogla da se igra samo na Sony PlayStation Vita konzoli: Od sada i na Steamu

Stižu lepe vesti za sve fanove igre Persona 4, koju ste do sada mogli da igrate jedino na Sony PlayStation Vita konzoli. Igra je od sada dostupna na Steamu, pa je samim tim omogućena i za igranje na računarima.

Persona 4 Golden, poboljšana verzija Persona 4 za PlayStation Vita, lansirana je za PC po ceni od 19,99 dolara, a u opcijama imate i mogućnost luksuznog izdanja od 24,99 dolara. Ovo luksuzno izdanje uključuje i digitalni zvučni zapis i knjigu o umetnosti, piše The Verge.

Prva Persona igra koja je objavljena za PC izašla je 2012. godine i prati grupu tinejdžera iz malog grada koji istražuju niz ubistava. U verziji Golden dodati su novi likovi, tamnice i još mnogo toga iz originalne igre. To je jedna od najnagrađivanijih igara u franšizi, a inspirisala je i nekoliko spinofa, uključujući Persona 4 Arena i Persona 4: Dancing All Night, prenosi PC Press.

Persona 5 je poslednja igra u franšizi, koja je nedavno dobila i unapređenje Persona 5 Royal. PlayStation Vita se proslavila sa igrama poput Persone, a do sada su pokrenute i spinof igre za Nintendo 3DS, PlayStation 4 i PlayStation Vita.

B92

Danas objavljeno

Ovo je mobilni GPU koji će promijeniti igranje na telefonima

Vanja A

Ovaj telefon je zlatni rudnik za hakere čak i kada je ugašen

Vanja A

Square Enix je najavio dvije iznenađujuće igre za Nintendo Switch

Zeljka

Ostavite komentar