Do kredita za pravna lica još brže i jednostavnije! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Do kredita za pravna lica još brže i jednostavnije!

Proces odobrenje zahtjeva za finansiranje za pravna lica znatno je unaprijeđen u Addiko banci. Ovo je rezultat uvođenja digitalne platforme Appian, koja omogućava procesiranje zahtjeva za kredit, u roku od samo tri sata od podnošenja zahtjeva.

„Brzina i automatizacija procesa odobrenja bili su primarni ciljevi Addiko banke Banja Luka, kada smo krenuli u implementaciju Appian (The Appian Low-code Automation Platform), savremene digitalne platforme za upravljanje poslovnim procesima za proizvode za pravna lica. Zahvaljujući ovoj platformi, krediti do 300.000 EUR, za pravna lica, klijente Addiko banke, mogu biti odobreni u svega nekoliko jednostavnih koraka“, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave zadužen za poslovanje sa pravnim licima, informacionim tehnologijama i operacijama u Addiko banci Banja Luka.

„Dalji razvoj platforme je u toku, tako da se u narednom periodu mogu očekivati nove funkcionalnosti i novi proizvodi koji će moći biti odobravani putem Appian aplikacije.Trenutno se kroz Appian mogu odobriti tri vrste proizvoda: kredit za obrtna sredstva do 36 mjeseci ročnosti, overdraft i revolving“, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank Sarajevo.

Više informacija o Addiko proizvodima i uslugama saznajte na našoj web stranici addiko.ba

Danas objavljeno

Proljećni Addiko Red Week uz kredit bez troškova obrade i poklon do 500 KM

Zeljka

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo ostvarili uspješnu saradnju sa međunarodnim udruženjem „InHELP“

Zeljka

Potrebni mesari za rad u Sloveniji

Zeljka

Ostavite komentar