Dnevne odjevne kombinacije Tamare Dragičević ostavljaju bez daha - BIGportal.ba
Ex Yu

Dnevne odjevne kombinacije Tamare Dragičević ostavljaju bez daha

Popularna mlada glumice ostvarila je veliku popularnost u filmu “Toma”

Najpre je ostvarila uspeh u filmu “Montevideo, Bog te video!”, a potom smo je zavoleli i u seriji “Vojna akademija” da bi srpsku publiku sada ostavila bez daha u filmu “Toma” gde igra glavnu žensku ulogu, ulogu slavne pevačice Silvane Armenulić. Osim nespornog glumačkog talanta, srpska glumica Tamara Dragićević pokazala je i talenat za odabir savršenih stajling za različite prilike.

Odabrali smo tri najbolje dnevne kombinacije, koje je glumica Tamara Dragićević ponela u poslednje vreme, a koje se mogu nositi u više različitih prilika.

Ovog leta na jednoj proslavi rođendana na otvorenom, na ranču na Fruškoj gori, Tamara Dragićević ponela je stajling o kome se dugo pričalo. Opredelila se za dugu zelenu satensku haljinu, koja je apsolutni hit ove sezone i bež ravne čizme, sa glomaznim đonom od prevrnute kože.

Iako su sunčani dani na izmaku, boho stil nosiće se gotovo do prvog snega. Tamara Dragićević opredelila se za komplet u šarenim dezenima i ogrtačem sa resama. Odlično ga je uklopila sa šeširom, što je celom stajlingu dalo posebnu notu dnevne elegancije imisterioznosti.

I konačno, najbolji stajling za jesenje dane, leteno-končana haljina na pruge midi sužine i braon kožna jakna zbog promenljivih vremenskih temperatura. Ovo je savršen stajling koji možete poneti i sa patikama i sa štiklama.

Danas objavljeno

Elena je doživjela je najveću roditeljsku bol

Vanja A

Malo ko zna da je Brena ovoj danas poznatoj pjevačici bila bebisiterka

V.R.

Džejla Ramović progovorila o muškarcu kojeg je prijavila policiji

V.R.

Ostavite komentar