DMC tjuning za Ferrari Romu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

DMC tjuning za Ferrari Romu

Ferrari Roma je model kojem nisu potrebna unapređenja, ali se s time ne slažu u njemačkoj tjunerskoj kući DMC. Paket je nazvan „Fuego“, što na španskom jeziku znači „vatra“.

DMC Roma izvlači 708KS i 888Nm maksimalnog obrtnog momenta iz 3,9 litarskog V8 motora sa dva turba. U fabričkoj formi agregat isporučuje 620KS i 760Nm. Izmene na motoru zahvatile su ECU jedinicu, sistem ubrizgavanja goriva, paljenje i eklektronsku kontrolu turbo pritiska.

DMC procenjuje da ove izmene spuštaju ubraznje Rome od 0-100km/h na 3,2 sekunde, a do 200km/h na 8,9 sekundi. Maksimalna brzina je 326km/h. Prema Ferrarijevoj deklaraciji, Roma hvata 100km/h za 3,4 sekunde, 200km/h za 9,3 sekundi, a maksimalna brzina je 320km/h.

Aero paket obuhvata prednji spliter koji doprinosi većoj vertikalnoj sili koja pritiska prednji kraj. Bočni pragovi završavaju se perajima na zadnjem kraju uz zadnje točkove, a poklopcu prtljažnika dodat je mali spojler. Ugrađen je i zadnji difuzor.

DMC elementi za karoseriju napravljeni su od ogoljenih ugljeničnih vlakana, a kupac može da bira mat ili sjajnu završnu obradu ovih delova.

Nemačka kompanija sarađivala je sa kanadskom firmom Pur Wheels u unapređenju Rome. Automobil je postavljen na točkove sa flnama od 21 inča napred i 22 inča nazad. Dizajn se sastoji od pet setova sa dvostrukim kracima, a felne imaju crnu završnu obradu. Set sportskih opruga spušta automobil za 3,5cm.

DMC može da preradi i kabinu u skladu sa željama kupca i njegovim izborom završne obrade od kože ili alkantare.

Izvor: Nacionalnaklasa

Danas objavljeno

Policija uhvatila putnika kroz vrijeme

Vanja A

Najskuplji automobil na svijetu je prodat

Vanja A

Koji kompaktni polovnjaci se najviše kvare

Vanja A

Ostavite komentar