Đuričić: Zvali su me, možda se vratim u Zvezdu - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Đuričić: Zvali su me, možda se vratim u Zvezdu

Srpski reprezentativac Filip Đuričić otkrio je da ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu.

Napadač Sasuola istakao je postoji mogućnost da karijeru završi u klubu gde je započeo prve korake, ali nikad nije zaigrao za prvi tim.

Preko obrenovačkog Radničkog i Holandije gradio je karijeru, potom je imao neslavnu epizodu u Benfiki, da bi se skrasio na severu Italije, posle Sampdorije i Beneventa.

MOŽDA VAS ZANIMA

“Prvi put sam pregovarao o povratku kad je Ilija Ivić bio sportski direktor i želeo da okupi nas mlađe. Kockice se nisu složile. Ivić je želeo Danijela Aleksića i mene, došao je samo Darko Lazović. Nije ni kasnije bilo konkretnih ponuda. Možda završim karijeru u Zvezdi, a možda bi to bilo i pogrešno jer bih zauzeo mesto mladim igračima, a zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje. Nisam još razmišljao o tome“, rekao je Đuričić za novogodišnje izdanje Sportskog žurnala.

Ne krije da je veliki navijač crveno-belih.

Zvezdu ću svakako uvek voleti i pratiti, fudbalski i košarkaški klub posebno“, rekao je Đuričić.

Đuričić ulazi u 28. godinu i želja mu je da još nekoliko sezona provede u Italiji.

Rano je da planiram šta ću i gde raditi kad okačim kopačke o klin. Namera mi je da igram još dugo, tako da nisam razmišljao o potezima posle fudbala. Sviđa mi se život na Apeninima, hrana, ambijent, klima, ovde sam se pronašao i želim da ostanem još dugo”, rekao je Đuričić.

Danas objavljeno

ATP Tur finale: Ko je siguran i ko je još u igri?

Vanja A

Memfis drugoj zvijezdi dao 105 miliona

Vanja A

Marko Pešić: Moj otac nema koronu

Vanja A

Ostavite komentar