Đulijani optužio demokrate za izbornu krađu VIDEO - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Đulijani optužio demokrate za izbornu krađu VIDEO

Rudi Đulijani, šef pravnog tima američkog predsednika Donalda Trampa, rekao je kako je postojala organizovana kampanja i centralizovani plan za izborne prevare.

Kako je naveo, prevare su vodili demokrate u gradovima na čijem su čelu u ključnim državama.

“Kako je trajalo naše istraživanje, ispostavilo se da se ne radi o pojedinačnim prevarama po državama. Obrazac se ponavljao u brojnim državama, skoro na identičan način. I svaki iskusan tužilac bi sugerisao da je postojao plan kojim je rukovođeno iz jednog centra, da se na različite načine izbori pokradu, posebno sa fokusom na velike gradove koje vode demokrate. I posebno sa fokusom na velike gradove u kojima postoji duga istorija korupcije“, rekao je Đulijani.

On je posebno ukazao na Filadelfiju u Pensilvaniji, gde je, kako je naveo „spisak izbornih prevara toliki da bi mogao da napuni biblioteku“, prenosi Sputnjik.

“Isto se može reći i za Detroit“, dodao je Đulijani.

“Svaki od tih gradova vode demokrate, što znači da se mogu izvući šta god da urade jer imaju izvesni nivo kontrole, a sigurno kontrolišu izborne komisije u potpunosti, mogu da kontrolišu organe reda i na nesreću imaju neke sudije koje su na njihovoj strani i koji će davati smešna i iracionalna mišljenja, samo da bi im izašli u susret“, tvrdi Đulijani.

On je naveo i kako je u Pensilvaniji zabeleženo 682.770 glasačkih listića pristiglih poštom za koje „postoje svedočenja da nisu prekontrolisani u vreme kada su stigli na biračka mesta“.

Izvor: Sputnjik
EPA/Chris Kleponis / POOL

Danas objavljeno

Turska bijesna zbog Ukrajine: Imaju jedan zahtjev

M.

Izjava Turkovićeve dokaz da se raspala spoljna politika BiH

M.

Navijači u Australiji skandirali: Za dom spremni

M.

Ostavite komentar