Đorđević: Loše smo spavali, možda se to osjetilo - BIGportal.ba
Košarka Sport

Đorđević: Loše smo spavali, možda se to osjetilo

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević poslije pobjede protiv Italije u Šenjangu izjavio je da je svaki trijumf dobar i da ekipa ide polako prema željenoj formi.

“Orlovi” su nadigrali “Azure” 71:65, nakon što su ispustili čak 16 poena prednosti (64:46) sa početka poslednjeg perioda i dozvolili Italijanima da preokrenu rezultat dva minuta pre kraja.

“Posle dana početne aklimatizacije, imali smo tridesetak minuta dobre košarke, imali smo jedan period od šest-sedam minuta bez reakcije u četvrtoj četvrtini, gde smo dopustili da se reprezentacija Italije vrati u igru. Celo drugo poluvreme nismo imali unutrašnju igru, to mora da nam bude snaga, ono na čemu smo insistirali i na čemu smo radili”, rekao je Đorđević za sajt KSS.

Prema njegovim rečima, ekipa je u drugom poluvremenu igrala pogrešno.

“Na kraju dobra pobeda, uvek je bolje kad se dobije utakmica. Međutim, idemo dalje, još nas čeka puno toga, da, pre svega, dođemo fizički do određene forme, jer su svi igrači noćas jako slabo i jako loše spavali, možda se i to osetilo u ovoj utakmici, što je sasvim normalno. Zato smo i došli ovako rano u Kinu i polako idemo korak po korak ka nekoj formi”
, poručio je Đorđević.

Danas objavljeno

“Novak mora da prelomi, ne mogu da zamislim da ne želi da dođe”

Zeljka

Zvezda podebljala rekord u UEFA – mogu li da se otvore putevi do elite?

Zeljka

Mari: Tenis je posao u kom se gleda samo rezultat

Zeljka

Ostavite komentar