ĐORĐE MARJANOVIĆ PROSLAVIO 89. ROĐENDAN: Slavlje u domu legende naše zabavne muzike - BIGportal.ba
Ex Yu

ĐORĐE MARJANOVIĆ PROSLAVIO 89. ROĐENDAN: Slavlje u domu legende naše zabavne muzike

LEGENDA jugoslovenske zabavne muzike, Đorđe Marjanović, proslavio je u petak 89. rođendan u krugu porodice, supruge Eli, dece i unuka.

Umetnik, muzičar, pevač, i kako njegovi obožavaoci vole da kažu, pre svega čovek, Đorđe je rođendan uvek proslavljao, osim u društvu porodice, i uz prijatelje i obožavaoce, od kojih su mnogi dolazili čak iz Rusije. Ovoga puta proslava je, zbog pandemije korone, održana u specifičnim okolnostima, ali, obavezno uz muziku. Ipak, njegov sin Marko je uključio skajp, pa je čika Đorđe imao priliku da se čuje sa prijateljima i obožavaocima. Doajen naše zabavne muzike kaže da živi kao i svi penzioneri u Srbiji, da sluša odluke Kriznog štaba i ponaša se u skladu sa njima. Šali se da su mu najstroži krizni štab deca Marko, Nevena i Natalija, jer njega i Eli čuvaju, paze, brinu i uvode zabranu okupljanja. Na rođendanskim čestitkama i lepim željama, u ime čika Đorđa, zahvalio se njegov sin na društvenim mrežama.

– Divni ste ljudi – napisao je Marko Marjanović. – Pročitao sam Đorđu baš svaku poruku koju ste mu posvetili i napisali. Obradovali ste ga mnogo i ovim putem se od srca zahvljuje. Na fotografiji je moja ćerka Maša, rođena na isti dan kad i on, pre 22 godine. Hvala vam dobri ljudi

Danas objavljeno

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije

Vanja A

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Vanja A

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s glumcem: “Postidim se”

Vanja A

Ostavite komentar