14. Oktobra 2021.

Đorđe David nahvalio Cecu: Evo kako mu je odgovorila Jelena Karleuša!

Big Portal

Iako o novoj koleginici ranije nije imao reči hvale, roker je ođednom voli i poštuje, pa je čak priznao i da bi radije otišao na ručak s njom nego s “malom od skandala”.

Čini se da je muzičarevo nedavno gostovanje u emisiji “Red zone”, u kojoj je pričao o odnosu s Cecom i Jecom, zapalilo društvene mreže, a posebno su se ražestili fanovi JK. To i ne čudi, s obzirom na to da je David donedavno u zvezde okivao upravo Karleušu, dok je o njenoj suparnici imao manje lepo mišljenje.

Međutim, čim je Jelena napustila takmičenje u kojem su donedavno zajedno žirirali i kada je na njeno mesto došla Ražnatovićka, Đorđe se kao suncokret okrenuo ka njoj. Reči hvale ne izostaju, a čak je naglasio kako im je gledanost nikad veća – tolika da je prestigla gledanost dok je Jelena bila u žiriju.

https://www.instagram.com/p/CU5YkpgMq8M/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3f3844cb-d677-49cc-862e-c5d1418050bf

– Dolazak Cece je uneo zebnju u smislu 1.001 stvari. Nov čovek, mislili smo da imamo formu, fudbalski tim Barselona i da će odlazak Ronalda da bude strašno zeznuta priča. Ali onda se pojavi – nazovite Cecu kako hoćete – Nejmar, Mesi ili Bekam, koji donosi drugu energiju, drugu boju i saznaješ koji je rezultat toga. Gleda se kroz šer. Šer je skočio za 48 posto otkad je došla Ceca. Sve naše bojazni, sumnje pale su u vodu! Meni je trebalo pet-šest epizoda da bih se probudio kada je Lukas otišao i kada sam došao na njegovo mesto, a Ceca je već u drugoj emisiji krenula da šije. Srećni smo jer ne trpe šou i kandidati – rekao je David.

– Ceca je neko ko je užasno velik. Možeš da slušaš ili ne slušaš njenu muziku, ali ona ima jedno fantastično odmereno ponašanje u bekstejdžu. Marija i ja se trudimo da je polupamo, ona se za sada još uvek opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je uletela u osinje gnezdo – rekao je Đorđe i naglasio kako je o Ražnatovićevoj imao predrasude, koje je ona otklonila.

https://www.instagram.com/p/CUuioT8sbZ4/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ec794c53-9c6f-4dda-a4ca-a4c262a325f4

– Mene je cela ta priča, šou-program, naučila da su, i kad je u pitanju Jelena i kad je u pitanju Ceca, predrasude najgora stvar koja može da se desi čoveku. Imao sam predrasude i po pitanju jedne i po pitanju druge . Uz osmeh su me razoružale i stavile ispred ogledala da shvatim da sam ispao jako pogrešan i loš s tim predsrasudama – rekao je on.

Na samom kraju razgovora, kada ga je voditeljka pitala sa kojom bi radije otišao na ručak, David je, na iznenađenje mnogih, izabrao Ražnatovićevu. Istu onu za koju je pre samo dve godine imao ne tako lepe reči. On je rekao da Ceca za njega nije “srpska majka” i da je tu titulu više zaslužila Karleuša.

https://www.instagram.com/p/CU10eYwoeuo/

– Za mene Ceca nije “srpska majka”. Ne, nikako, tako da ne bih ni to komentarisao. Za mene su srpske majke: Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević. I Jelena Karleuša mi je više srpska majka nego Ceca. Znam bekgraund i jedne i druge – rekao je tada David, a Ceca mu je odbrusila.

– Rezuiltati govore o svakom od nas. Uvek su na najbučniji oni koji su u životu najmanje postigli. LJudi koji su uspešni i ostvareni nemaju potrebu ni za koga nešto ružno ili loše da kažu jer su ispunjeni.

Davidovo ponašanje mnoge je iznerviralo, posebno Jelenine fanove koji su podržavali muzičara. Međutim, neki su već objavljivali isečak iz emisije sa njegovom izjavom: “ukoliko ne umeš da plivaš u novom vremenu, ajmo u penziju”, te da im je sasvim jasno da se ulizuje Ceci. Drugi su poručili da ih ovo ne iznenađuje jer roker nije voleo ni narodnjake, ali je ipak pristao da bude deo žirija “Zvezde Granda”.

Otpratili se na Instagramu

Interesantno je da David i Jelena nisu u najboljim odnosima u poslednje vreme, a u prilog tome govori i što su se otpratili sa Instagrama. Poznato je da su bili prijatelji na ovoj društvenoj mreži dok su žirirali, ali nije poznato ko je koga prvi otpratio. Umesto toga, David sada prati Cecu koja mu je uzvratila.

Ovako sada priča o Ceci

– Mislili smo da imamo formu, fudbalski tim Barselona i da će odlazak Ronalda da bude zeznuta priča. Ali onda se pojavi – nazovite Cecu kako hoćete – Nejmar, Mesi ili Bekam, koji donosi drugu energiju, drugu boju i saznaješ koji je rezultat toga. Gleda se kroz šer. Šer je skočio za 48 posto otkad je došla Ceca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare