Đole Slađu varao sa Vesnom, A SADA JE NAŠAO NOVU DEVOJKU? - BIGportal.ba
Ex Yu

Đole Slađu varao sa Vesnom, A SADA JE NAŠAO NOVU DEVOJKU?

Ekipa emisije „Paparazzo lov“ uhvatila je pevača Đoleta Đoganija kako navodno vara Vesnu.

Naime, oni su za sada objavili cenzurisani snimak na kom se primeti da je Đole Đogani, prvenstveno zbog automobila koji vozi. U jednom momentu, otkrivaju njegovo telo dok je vežbao na plaži u Budvi i time podgrevaju spekulacije da je u pitanju Đole.

– Šokantno otkriće, poznati pevač uhvaćen na delu sa drugom ženom. Poljupci za koje su mislili da niko nikada neće videti, a videće ih ceo Balkan. Svi su govorili da je jedan od najvernijih na estradi, ali naši snicmi govore drugačije – poručili su iz emisije „Paparaco lov“.

Međutim, ovo nije prvi put da Đole vara ženu.

Posle dugogodišnjeg braka, bračni i pevački par Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine. U braku, koji je javnosti predstavljen kao savršen, dobili su dve ćerke, Silviju i Marinelu.

Skandal je stigao godinu dana nakon razvoda. Đole je započeo vezu sa Vesnom Trivić, članicom svoje plesne grupe. Đoletova sadašnja supruga godinama je igrala i učila od Slađe, te ju je Delibašićeva smatrala za prijateljicu.

Slađa je optuživala Đoleta da ju je prevario sa Vesnom, on je pričao da je ona njega varala, a na kraju se sve završilo pesmom. Slađa i Vesna su u duetu “Ajmo sad u provod” pokazale da bivša supruga i navodna ljubavnica mogu i te kako da se slažu. Kruna Vesnine i Đoletove ljubavi su sin Adrian i ćerka Laura.

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar