Đoković: Zbunjen sam, baš kao i ostatak svijeta - BIGportal.ba
Sport Tenis

Đoković: Zbunjen sam, baš kao i ostatak svijeta

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, poslao je saopštenje putem svog menadžmenta redakciji Njujork Tajmsa povodom najnovije izjave o vakcini za koronavirus.

Srpski teniser izjavio je pre dva dana da lično nije za vakcinaciju i da ne bi voleo da ga neko primorava da dobije vakcinu kako bi mogao da putuje.

Ovakva izjava podigla je prašinu, kako u srpskoj, tako i u svetskoj javnosti i kako bi pojasnio šta je tačno mislio, on i njegov tim su poslali saopštenje Njujork Tajmsu.

Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu jer je važna i uticaće na sve nas“, napisao je Đoković i dodao:

Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje uraditi ovoj situaciji“.

Novaku je u utorak odgovorio i epidemiolog Predrag Kon koji mu je poručio da ubuduće izbegava odgovore o vakcini.

Radoznao sam o tome kako ojačati metabolizam da bismo bili u najboljoj fizičkoj spremi kako bismo porazili Covid-19“, zaključio je Đoković.

Od koronavirusa u svetu zaraženo je skoro dva i po miliona ljudi, preminulo je oko 170 hiljada, dok se oporavilo nešto više od 650.000.

Danas objavljeno

Jokić prvi favorit za MVP nagradu!

Vanja A

Mijatović: Novak je poštovao propise

Vanja A

Denver doveo Kazinsa za narednih 6 utakmica

Vanja A

Ostavite komentar