10. Aprila 2022.

Đoković: Tim prvi dolazi, šaljemo pravu sliku u svijet

Big Portal

Đoković je u nedelju sa novinarima obišao terene i govorio o turniru.

Zadovoljan je organizacijom.

“Nismo imali sreće sa vremenom, kasnimo dva, tri dana, biće sve gotovo u utorak ili sredu, ja sam želeo da sve bude gotovo pre sedam dana, ali sve će biti u redu, pošto igrači dolaze u sredu. Očekujemo da prvi dođe Dominik Tim jer on ne učestvuje na Mastersu u Monte Karlu. Jedva čekamo da dođe, da ga dočekamo i da ga uslikamo na centralnom terenu“, kaže Đoković.

Koliko Srbija open znači za Srbiju i Beograd?

“Mislim da svaki ovakav turnir i svaki sportski događaj internacionalnog karaktera jeste važan za razvoj sporta i kulture i da se pošalje prava slika u svet. Da stavimo Beograd na svetsku mapu, da pokažemo kakvi smo domaćini i da je sve na svetskom nivou. Potrudićemo se da Beograd i Srbiju prikažemo dobro, kako bi prizvali što veći broj stranaca”, rekao je Đorđe Đoković.

Pored Hamada Međedovića, ko će dobiti specijalnu pozivnicu?

“Specijalne pozivnice saopštićemo na dan žreba 16. aprila. Vajld karte ćemo dodeliti domaćim teniserima, polaznicima TC Novak, a nakon toga ako nemamo dalje kome da damo, onda ćemo videti da sa drugim turnirima i agencija napravimo razmene”.

Da li će Beograd dobiti ATP 500?

“Nismo ništa morali da menjamo da bismo bili na najvišem nivou. Uložili smo ipak u sve, svuda smo se unapredili i želimo da napredujemo na teniskoj mapi. Mi smo sve uradili što je do nas, sada ostaje da budemo samo strpljivi”.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare