Đoković otkrio zašto njegova kćerka nosi ime Tara - BIGportal.ba
Ex Yu

Đoković otkrio zašto njegova kćerka nosi ime Tara

Tensier Novak Đoković je nedavno završio takmičenje u Londonu, a kako mu slijedi duži odmor, sa porodicom se vratio u Srbiju.

Slobodno vrijeme koristi da sa suprugom Jelenom , sinom Stefanom i ćerkom Tarom obilazi domovinu. Sada su posjetili planinu Taru, a teniski as je objavio prelijepe fotografije i otkrio jednu zanimljivu činjenicu.

“Кoliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom,porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše divne zemlje”,  napisao je Novak i dodao da je ljepota ove planine jedan od razloga što je njihova ćerka ponijela ovo ime.

“Naša ćerka je delimično dobila ime zbog ovog mesta i lepote divlje prirode”, napisao je Novak a oglasila se i njegova supruga Jelena.

“Blago onom koji ume šumor šume da razume. Ovde niko ne može biti tužan. Vukovi, divokoze, mrki medvedi, Pančićeva omorika… al jedna je neustrašiva Tara”, napisala je Jelena.

Nezavisne

Danas objavljeno

Zavirite u dom Novaka Đokovića, posebno u sobe sina i kćerke

Vanja A

“Jeleni umiru sami…” Snimak koji će vas rasplakati

Zeljka

“Ćaskanja na kauču, salve smijeha, aplauza i na kraju suze” – kolege o Marku Živiću

Zeljka

Ostavite komentar