Đoković otkrio kolike su šanse da se turnir u CG održi - BIGportal.ba
Sport Tenis

Đoković otkrio kolike su šanse da se turnir u CG održi

Novak Đoković kaže da će turnir u Crnoj Gori u okviru “Adria Tura” najverovatnije biti održan.

Najbolji srpski sportista ističe da će sve biti poznato naredne nedelje, te da želja da se takmičenje organizuje i dalje postoji.

Novinare je zanimalo da li će se igrati u Porto Montenegru, u Tivtu.

“To je jedna od opcija, imamo nekoliko pa ćemo videti. Mnogo je detalja i pojedinosti koje moraju da se uzmu u obzir. Naravno i od prenosa tehničke robe, tribina i svega ostalog preko granice. Kako sada stvari stoje, to nije moguće, pa čekam da se to promeni. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika verovatnoća da idemo u Crnu Goru”, rekao je Đoković za “Sportski žurnal”.

Novak je govorio i ostalim turnirima u okviru Adria turneje.

“Banjaluka će biti uskoro potvrđena, vrlo verovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sledeće nedelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo, ali šanse su više od 90 dosto za sva tri turnira”, dodao je on.

Plan je da se turnir u Beogradu održi 13. i 14. juna, u Zadru 20. i 21, Crnoj Gori 27. i 28, Banjaluci 3. i 4. jula, te egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom 5. jula u Sarajevu.

Danas objavljeno

Đoković bez vakcine ne može na Rolan Garos

Zeljka

Novak u Dubaiju, slikao se s navijačima

Zeljka

Troicki: Novak će napraviti najbolji plan za sebe

Zeljka

Ostavite komentar