24. Novembra 2021.

Đoković: Nikog ne potcjenjujem, nedostajaće nam Srbi

Big Portal

Srbija će u grupi F igrati sa Nemačkom i Austrijom.

Pre dve godine u Madridu bilo je dosta emocija.

“Sjajno što sam se vratio Dejvis kup timu. Prošli put je bilo veoma tužno. Bili smo tužni jer se tako završilo, ali sada smo svi tu da opet damo sve od sebe. Tu smo svi, svi smo prijatelji i van terena. Sjajne je hemija u ekipi i to je važno uvek. Poslednji sam stigao ovde i atmosfera je već bila dobra. Drugačiji je format ove godine i nadamo se najboljem. Igraćemo najbolji tenis za našu državu”, rekao je Đoković.

Srbija je u grupi F sa Nemačkom i Austrijom, ali neće biti Zvereva i Tima.

“Znam da bi svi voleli da igraju sa najjačim igračima, ali Nemačka je jaka i bez Zvereva sa Kepferom i Štrufom. Ne potcenjujemo timove kojima ne igraju najbolji igrači, svi ostali su dobri na svim podlogama. Bićemo najbolji što možemo, ne zanima nas kako će drugi igrati i da li su kompletni. Hoćemo da izađemo kao pobednici iz grupe. Drugačije je bez publike ovde, koja bi bodrila domaćina. Srbi bi takođe došli i napravili razliku, ima nas mnogo u Austriji. Nije nam prvi put da igramo pred praznim tribinama“, kaže Novak.

Da li će slabijim timova ovde biti lakše?

“Možda, sve je moguće na terenu. Renking donosi nešto bolje igračima kao što sam ja, ali ne igra uvek ulogu na terenu. Nekada neko izađe i igra tenis života, a 100. ili 150. je na listi. Nikog ne potcenjujem”.

Drugi put je u Tirolu. Prvi put je igrao 2008. godine na egzibiciji.

Foto: TSS/Neda Miletić

“Bio sam par godina zaredom ovde, zabavljao sam se, skijao sam… Šteta što se to više ne dešava, tužan sam zbog toga. Uživao sam. Sada vidim samo hotel i teniski centar”, zaključio je Đoković.

B92.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare