13. Jula 2019.

Đoković: Ne volim etiketiranje

Big Portal

Srpski teniser Novak Đoković posle plasmana u finale Vimbldona pojavio se na konferenciji za medije, gde je upitan za režim ishrane kao i za dokumentarni film.

Na Vimbldonskom kompleksu jedna osoba je privukla pažnju svih prisutnih pošto je iz sveg glasa vikala “Đoković je vegan”, što novinarima nije promaklo, pa je i sam Đoković upitan da prokomentariše svoj režim ishrane.

“Ne volim etikete, da budem iskren, ali tačno je da se hranim biljnim proizvodima već nekoliko godina. Ali zbog raznih nesporazuma i lepljenja etiketa i nerazumevanja istih ne volim to ime. Mislim da je moj način ishrane zaslužan za to što se brzo oporavljam. Nemam alergije koje sam nekada imao i to mi se veoma dopada”, rekao je Đoković.

Novak Đoković učestvuje u snimanju dokumentarnog filma, iako je srpski teniser otkrio temu, nije želeo da oda previše detalja, a novinare je zanimalo da li bi trebalo da se taj film i pogleda.

“Pa, defintivno biste trebali ukoliko vas zanima, naravno. Dokumentarni film će se baviti ishranom na biljnoj bazi i to je sve što ću ovom prilikom reći na tu temu. Naravno, film će uskoro izaći i videćete kako dijete utiču na svet. Ne samo na zdravlje, nego i na ekonomiju, životinje, opstanak…Ja o tome brinem i drago mi je što sam deo jedne takve produkcije”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare