22. Septembra 2021.

“Đoković mi prišao u Tokiju: ‘Da li je sve u redu?'”

Big Portal

To je potvrdio i argentinski teniser Federiko Korija, trenutno 62. teniser sveta, sa kojim je Đoković u Beogradu slikao selfi i objavio ga na svom profilu.

Iza toga stoji priča koju je Korija otkrio gostujući na “ESPN” i tom prilikom u studiju je ispričao anegdotu sa Olimpijskih igara u Tokiju.

https://www.instagram.com/p/CPYfFzHnBHs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9bd8bc4f-2221-466e-aea9-ac57869dfe67

“Sa Noletom imam jako dobru priču iz Tokija. Zato što sam ga pitao za selfi u Beogradu, a on je postao viralan. On je to objavio na svom Instagramu, svom ličnom Instagramu, fotografiju sa mnom, i počeo sam od tada da ga pozdravljam na svakom turniru. Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji”, počeo je Korija.

“I dobro, bili smo u Tokiju i ušao sam u svlačionicu sa Franom Serundolom i Andresom Moltenijem. Ušli smo u svlačionicu i tamo je bio Đoković i ostvarili smo vizuelni kontakt. Naravno da mi nije palo na pamet da odem do njega, ali onda je počeo da prelazi svlačionicu i da ide u mom pravcu, prema meni, možete li verovati?”

“Šališ se?”, pitao je jedan od voditelja, a Korija je nastavio:

“Ne! Dolazi do mene i kaže mi: ‘Prijatelju moj! Da li je sve u redu?'”.

Korija je oduševljeno uzvratio.

“‘Nole, prijatelju. Čestitam”. Zato što je upravo osvojio Vimbldon”, objasnio je Argentinac i potom nasmejao sve u studiju:

“Novak se pozdravio i otišao, A ja sam prijateljima rekao: ‘Ovaj Nole. Tako je zahtevan!'”, rekao je Korija.

Istakao je i kakvo je mišljenje drugih igrača o Đokoviću.

“Kada igrači dolaze ovamo na čelendžere, ili u Akapulko i Los Kabos, čuo sam ih kako pričaju takve priče novinarima. Kako su bili stidljivi i nervozni što su upoznali Novaka i koliko je on srdačan i kako ih je naterao da se osećaju opušteno”, podvukao je mladi argentinski teniser.

https://twitter.com/Tiempodetenis1/status/1440184170995535878

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare