Đoković još jednom pokazao veličinu - BIGportal.ba
Sport Tenis

Đoković još jednom pokazao veličinu

Loši vremenski uslovi tjeraju mnoge tenisere u SAD da menjaju planove tokom trajanja US opena i odlaganja mečeva.

Tako je i Italijan Lorenco Museti morao da potraži neki zatvoreni teren i tu mu je u pomoć priskočio Novak Đoković.

Naime, prvi reket sveta trenira u jednom zatvorenom objektu u Nju Džersiju, a budući da je njegov menadžer italijan Eduardo Artaldi, došlo je do dogovora sa Musetijem i njegovim trenerom Tartarinijem.

Đoković je uputio poziv da Museti trenira sa njim i tako mu rešio problem uoči njegovog duela protiv Rajlija Opelke.

“Juče smo razgovarali sa Artaldijem (Đokovićevim menadžerom) o lošoj vremenskoj prognozi, a onda je on predložio da odemo i treniramo sa njima, jer na sreću oni imaju zatvoreni teren. Ideju su odmah prihvatili i Vajda i Nole. A sada smo na ovom prelepom mestu u Nju Džersiju, vili sa ogromnim parkom i zatvorenim terenom, u vlasništvu privatnika koji bi se mogao definisati kao imućan”, rekao je Tartarini kroz osmeh.

To nije prvi put da je Novak ponudio pomoć Musetijevom timu, jer je ranije ponudio vožnju privatnim avionom za Vimbldon, kako bi se izbegao obavezan karantin.

“Istina, na kraju smo to drugačije rešili, ali zapravo je naš odnos odličan, pre svega zahvaljujući Marku Paničiju (kondicionom treneru), koji mi je veoma drag prijatelj. Ali i mi smo u odličnim odnosima, kao što sam vam rekao, takođe sa menadžerom Eduardom Artaldijem. Naravno, može se dogoditi da je meč u Parizu uticao na Đokovićevo razmatranje Lorenca“, poručio je Musetijev trener.

Museti od 18 časova igra protiv Opelke u 2. kolu US opena, dok Đoković od jedan sat posle ponoći se sastaje sa Holanđaninom Talonom Griekspurom.

B92.

Danas objavljeno

Novi poraz Partizana – negativnom nizu nema kraja

Vanja A

Tužba za kompletnu upravu Juventusa, UEFA pokrenula istragu

Vanja A

Mirotić se vratio i donio trijumf Barseloni

Vanja A

Ostavite komentar