Đoković: Hvala što ste mi sačuvali sve ove trofeje - BIGportal.ba
Sport Tenis

Đoković: Hvala što ste mi sačuvali sve ove trofeje

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković posjetio je Olimpijski komitet Srbije.

Novak je posetio OKS u Beogradu, a dočekali su ga Božidar Maljković, Žarko Zečević i Đorđe Višacki.

Predsednik, potpredsednik i generalni sekretar uručili su Đokoviću sve trofeje za najboljeg sportistu godine, koji mu ranije nisu dodeljeni.

Hvala na strpljenju i na tome što ste mi sačuvali sve ove trofeje. Drago mi je što sam ovde i potrudiću se da ubuduće što češće svraćam u Olimpijski komitet, među sportiste, među ljude sa kojima imam odlično razumevanje i dobru energiju. Zadovoljstvo mi je što sam u Olimpijskom komitetu Srbije, koji smatram ne samo svojom kućom, već kućom svakog sportiste u našoj zemlji. Olimpizam je srž sporta koji deli poruke jednakosti, fer-pleja, u kojima svako ima šansu da pobedi poštujući sportska pravila i olimpijski duh. Tih poruka se mi sportisti stalno držimo, ali je svakako dobro da ih se podsetimo u periodu kada se pripremamo za Igre u Tokiju“, rekao je Đoković.

Razgovarali su i o pripremama za Olimpijske igre u Tokiju.

Novak Đoković je u ovu kuću dobrodošao uvek jer je svakim svojim uspehom, rezultatom i ponašanjem i na terenu i van njega to zaslužio. Posebno sam oduševljen njegovim ophođenjem, izjavama i rečima koje bira i kada je u najtežim situacijama. To su prave olimpijske vrednosti i na tome mu iz sveg srca čestitam“, rekao je Božidar Maljković.

Danas objavljeno

Tužba za kompletnu upravu Juventusa, UEFA pokrenula istragu

Vanja A

Mirotić se vratio i donio trijumf Barseloni

Vanja A

Džordan naučio da se Srbi ljube tri puta (VIDEO)

Vanja A

Ostavite komentar