Đoković dolazi u Banjaluku - BIGportal.ba
Sport Tenis

Đoković dolazi u Banjaluku

Najbolji svjetski i srpski teniser Novak Đoković gostuje u Banjaluci 3. i 4. jula, potvrdio je na Twitteru gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Radojičić je naveo da je danas u Banjaluci održana sjednica Organizacionog odbora “Adria tura”, velikog teniskog i najvećeg sportskog događaja u gradu na Vrbasu ove godine, te da će Đoković i prijatelji doći u Banjaluku 3. i 4. jula.

Humanitarni teniski turnir “Adrija tur” svečano će danas biti otvoren u Beogradu, gdje će okupiti svjetski teniski vrh na nekoliko dana, a potom obići i ostale lokacije u regionu.

Đoković je ranije izjavio da će ovaj sportski događaj biti vrhunski spektakl.

Ceremonija otvaranja zakazana je za 16 časova i uključuje muzički program, u kojem će sa svojim orkestrom nastupiti jedan od vodećih violinista svijeta Nemanja Radulović.

Najbolji teniser svijeta je dodao da će nastupiti jedna od vodećih svjetskih pijanistkinja Lola Astonova, dok će dječiji hor “Čarolija” pjevati himnu Srbije, uz koreografiju na tribinama.

Prema njegovim riječima, ovaj teniski turnir biće jedan od najvećih sportskih događaja u svijetu za vrijeme trajanja pandemije virusa korona.

Đoković je najavio učešće Jelene Janković, Olge Danilović, Nenada Zimonjića, Viktora Troickog, Grigora Dimitrova.

Turnir se nakon Beograda nastavlja 20. i 21. juna u Zadru, zatim 27. i 28. u Crnoj Gori, a nakon Banjaluke 5. jula završava u Sarajevu.

Nezavisne

Danas objavljeno

“Ne mogu” – snimak koji pokazuje koliko je Đokoviću bilo teško

Vanja A

NBA bira 75 najvećih igrača u istoriji lige

Vanja A

Heroina dana: Isprva nije shvatila da je svjetska rekorderka

Vanja A

Ostavite komentar