29. Februara 2020.

Đoković: Cilj mi je da ostanem neporažen

Big Portal

Posle velike pobede u finalu ATP turnira u Dubaiju, Novak Đoković je dao izjavu u kojoj se zahvalio svima koji su došli da podrže igrače.

“Sjajna nedelja, danas protiv Cicipasa nije bilo lako, on je jedan od najboljih na svetu, imao sam sreće da držim servis iako nije bilo lako. Servis je odlučio prvi set u drugom je bilo isto, neizvesno, iako sam dobio s 2-0… Sjajna nedelja u Dubaiju, hvala što ste došli da podržite igrače. Turnir je uvek bio snažan i najbolji dolaze već godinama, moj trener je ovde osvojio turnir pre nekoliko decenija, lepo je videti i neke sjajne ljude koji redovno dolaze, ovo je jedan od teniskih centara, volim da dođem u Dubai, zahvaljujem timu, porodici, tu su mi roditelji, deca, divna nedejla…”, rekao je Novak Đoković posle meča…

Novak je sjajnim potezima, poput drop šotova, smečeva i slajsova uspeo da se spasi poraza, pa i da osvoji turnir, a upitan je čime je bio oduševljen.

“Konstantnost me je oduševila, pogotovo igra sa osnovne linije. Juče sam bio na udarac od poraza, Monfis je imao 3 meč lopte, to je sport, stvari se brzo okrenu, zahvalan sam zbog šanse, cenim ovaj momenat, odlično sam igrao, velika je ovo stvar za mene”, kaže Đoković

Cicipas je ponovo izgubio u finalu…

“Stefanos je vrlo uspesan već sada, on je više od dobrog igrača, sjajan momak, harizmatican, doneće mnogo svari tenisu u buducnosti”

Vratimo se u prošlu godinu 21 pobeda u nizu,a Novak je otkrio koji su mu ciljevi.

“Jedan od mojih ciljeva je da ostanem nepobeđen…”, iskren je Đoković.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare