Djevojka na fotki je palila i žarila u 90-ima pa samo nestala: Prepoznajete li je? - BIGportal.ba
Ex Yu

Djevojka na fotki je palila i žarila u 90-ima pa samo nestala: Prepoznajete li je?

MLADEN BURNAĆ naišao je na uspomenu iz mlađih dana, kada je tokom 90-ih počela vladati “dance groznica”, a riječ je o fotografiji na kojoj pozira s jednim od tada popularnijih muzičkih imena.

Djevojku s plavom, frćkavom kosom malo ko pamti u ovom izdanju, svi je se sjećaju po dugoj, ravnoj, tamnoj kosi, punim usnama i atraktivnoj liniji.

Burnać je otkrio kako je riječ o Davorki Ručević, javnosti poznatijoj kao Kasandra.

Čini mi se da je bila 89-ta 🙂 Pjevačica Kasandra i ja, na zajedničkom koncertu naših bendova u klubu Max (ZG). Ona je…

Posted by Mladen Burnać on Monday, August 12, 2019

“Čini mi se da je bila ’89. Pjevačica Kasandra i ja na zajedničkom koncertu naših bendova u klubu Max (ZG). Ona je imala bend koji se zvao Kasandra (kasnije je to ime uzela kao svoje umjetničko ime u solo karijeri u 90-ima), a moj bend se zvao Brze Banane”, prisjetio se u opisu fotografije.

Njegove fanove odmah je stigla nostalgija, a u komentarima su pisali kako Kasandru sami ne bi prepoznali. “Kasandra? Ajme, nikad ne bih rekla da je to ona”, “Ne bih nikad prepoznala da je to Kasandra!”, “Frizura je vrh”, komentarisali su ispod fotografije. Takođe, mnogi su pohvalili i njegov imidž te se nasmijali spomenutom imenu njegovog benda.

Inače, samo četiri godine nakon početka karijere Kasandra se odlučila povući. U javnosti nije viđena sve do 2007. godine, kada se pojavila na rođendanskoj proslavi nekadašnjeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe. Pričalo se da je teško bolesna i u lošem finansijskom stanju te da živi u ruševnoj kući u Zagrebu.

Danas objavljeno

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Vanja A

Jana: Otac je prodao traktor zbog moje karijere

Vanja A

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Ostavite komentar