12. Juna 2021.

DJEVOJKA ČIJI NASTUP U “TALENTU” GLEDAJU MILIONI! Žiri u suzama poslije jedne njene rečenice

Big Portal

Učesnica američke verzije takmičenja “Ja imam talenat”, svojim nastupom, ali i neverovatnom pričom rasplakala je ceo svet, a snimak njenog nastupa postao je viralan.

Mršavica u uskim farmerkama i crnoj majici izašla je na binu i nasmejano rekla da “eto imam neki rak i da je skroz okej”. Simon Kauel, član žirija pitao ju je o čemu se radi.

Imam rak pluća koji je metastazirao na kičmu i jetru. Želim da svi znaju da sam ja zapravo mnogo više od ove loše bolesti koja mi se desila. Volela bih da otpevam autorsku pesmu koja opisuje ono kroz šta sam prošla tokom prethodnih godinu dana“, rekla je ona žiriju, dok su oni brisali suze.

Tvoj glas je zapanjujući, apsolutno zapanjujući. Toliko si autentična, bilo je nečeg posebnom u toj pesmi. Ipak, ne mogu da ti dam moje DA“, rekao je Kauel i pritisnuo zlatni glas koji devojku vodu direktno u finale.

Presrećna i puna želje za đivotom ispričala je ostatak svoje priče zbog koje su svi zanemeli!

Doktori su mi davali 2% šanse da preživim, ali sve je u redu jer nisu rekli 0%. Dakle imam još prostora da se borim, zašto da ne budem optimistična“, rekla je ova mlada devojka koja je zaslužila ovacije.

Pogledajte nastup koji je sve raplakao!

https://twitter.com/AGT/status/1402445498837917699

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare