Djevojčica teško povrijeđena na Durmitoru - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Djevojčica teško povrijeđena na Durmitoru

Osmogodišnja njemačka državljanka zadobila je povrede glave nakon spoticanja i pada niz strminu kod Crnog jezera na planini Durmitor i u komatoznom stanju prebačena je u Klinički centar Crne Gore. Djevojčica je sa roditeljima bila sinoć u šetnji, a nezgoda se dogodila van pješačke staze, u blizini mjesta, gdje se…

Osmogodišnja njemačka državljanka zadobila je povrede glave nakon spoticanja i pada niz strminu kod Crnog jezera na planini Durmitor i u komatoznom stanju prebačena je u Klinički centar Crne Gore.

Djevojčica je sa roditeljima bila sinoć u šetnji, a nezgoda se dogodila van pješačke staze, u blizini mjesta, gdje se spajaju veliko i malo jezero. Povrijeđena je iz bolnice u Pljevljima transportovana helikopterom u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

– Zadobila je višestruki prelom lobanje utisnutim u moždano tkivo sa krvarenjem i nagnječenjem mozga na više mjesta. U komatoznom stanju prevezena je u pratnji ljekara u Kliničkog centra – rekao je novinarima dežurni ljekar Opšte bolnice u Pljevljima Radenko Džarić.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Istorijski trenutak: Banijska kuća za pomoć građanima koji su POGOĐENI ZEMLJOTRESOM

D

Tlo ne miruje: U okolini Skoplja zabilježena SERIJA ZEMLJOTRESA

D

Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Učestvovala tri vozila, JEDNA OSOBA POGINULA

D

Ostavite komentar