Djeveruša iskoristila svadbu kao priliku za uspomenu, a mladenci to fino platili - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Djeveruša iskoristila svadbu kao priliku za uspomenu, a mladenci to fino platili

Mladenka je izrazila svoje razočaranje u postupke žene za koju je vjerovala da joj je bliska prijateljica.

Nakon što je dobila službene fotografije s vjenčanja, novopečena mlada je pošizila kad je otkrila da je njena djeveruša iskoristila profesionalnog fotografa kako bi napravila 43 fotografije sa svojom porodicom. 

Mladenka je postavila pitanje na poznatom britanskom forumu Mumsnet je li neprihvatljivo to što je uzbuđena povodom toga.   

– Vjenčali smo se prije nekoliko mjeseci. Mala svadba na mali budžet i dobili smo juče fotografije s vjenčanja. Sjedili smo srećni na kauču i gledali naše fotografije kad smo naletjeli na jednu na kojoj je moja djeveruša sa svojom porodicom, potom još jedna i još jedna i još jedna – napisala je mladenka. 

– I nastavlja se, ukupno je bilo 43 fotografije nje i njezine porodice…fotografisali su se na lokaciji koja je poprilično udaljena od mjesta na kojem se održavala recepcija i morali su ići namjerno se fotografisati tamo – navela je razočarana mlada koja je kazala kako su ona i njezin suprug platili fotografu za paket od 300 fotografija, te ju je djeveruša kontaktirala da pita jesu li dobili profesionalne fotografije.  Mladenka je izrazila svoje razočaranje u postupke žene za koju je vjerovala da joj je bliska prijateljica.  Njezina objava vrlo brzo je sakupila stotine komentara na forumu, a mnogi su stali na njezinu stranu. Neki su čak i predložili da pita djeverušu da pomogne s plaćanjem honorara fotografa. 

– Reci joj da ćeš joj prebaciti fotografije na USB kad plati 15 posto troškova fotografa, stoji u jednom od navedenih komentara.  – Znači, djeveruša je preotela tvog fotografa za vrijeme koje je potrebno za 43 fotografije? Ponudi fotografu da ćeš mu platiti 3/4 njegovog honorara i nek on traži djeverušu za ostatak, jedan je od prijedloga.  Neki, doduše, nisu pretjerano simpatizirali s problemima novopečene mlade.  – Nisi primijetila da su djeveruša, njezina porodicaj i tvoj fotograf nestali na tako dugo vremena?, priupitali su je neki, prenosi Daily Mail. 

vecernji.hr

Danas objavljeno

Iznenađenje: Samanta dobija zamjenu u seriji “Seks i grad”?

Vanja A

Mnoge razočarala: Sofia Vergara optužena za lažiranje cijepljenja

Vanja A

Uspjeo istorijski let helikoptera na Marsu

Vanja A

Ostavite komentar