Djed Mraz vozio autobus a Sveti Nikola dijelio slatkiše mališanima u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Djed Mraz vozio autobus a Sveti Nikola dijelio slatkiše mališanima u Banjaluci

Mališani, ali i drugi putnici koji su se danas vozili autobuskim linijama 10, 2, 13A i 17 preduzeća “Autoprevoz”, imali su priliku da se uz pjesmu i smijeh druže sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom.

Sveti Nikola i njegov saputnik su zajedno uveseljavali putnike i dijelili im slatkiše, ali i druge nagrade. Takođe, i na usputnim stanicama su obradovali sugrađane, te im poklonili slatkiše, kao nagradu što su bili dobri ove godine.

Već tradicionalno, povodom slave ovog preduzeća, Nikoljdana, “Autoprevoz” organizuju besplatnu vožnju na navedenim linijama i putnicima dijeli prigodne poklone.

Dejan Mijić, direktor “Autoprevoza” ističe da više od 10 godina organizuje ovu vožnju u okviru obilježevanja Nikoljdanskih svečanosti u ovom preduzeće.

“Mi sa ovom prazničnom vožnjom nagrađujemo naše putnike, od najmlađih do najstarijih, kroz razne prigodne poklone, slatkiše, ali i nešto vrijednije nagrade u vidu besplatnih karata za prevoz, za roditelje djece”, rekao je Mijić.

Ističe da su djeca imala priliku da se provesele uz Svetog Nikolu, te dodaje da su oni dali sve od sebe da im ovaj dan prođe u lijepo raspoloženju.

“Nadamo se da će se to putnicima svidjelo i da ćemo i ubuduće nastaviti sa tradicijom”, kazao je Mijić.

Sveti Nikola je naglasio da, kao zaštitnik putnika i moreplovaca, već godinama daruje djecu i odrasle.

“Pokloni su spremni, a djeca su samo trebala otpjevati pjesmice. Ipak, darovaćemo sve, jer su djeca bila dobra ove godine, tako da će dobiti zaslužene poklone”, rekao je Sveti Nikola.

Oduševljenje se moglo vidjeti na licima najmlađih putnika koji su zajedno sa drugim putnicima pjevušili dječje pjesmice.

Dječak koji je se sa bakom i sestrom vozio “desetkom” bio je veoma srećan što je dobio poklon od Svetog Nikole.

“Sviđa mi se poklon koji sam dobio. Pisao sam Svetom Nikoli za poklon, a poželio sam lego. Nadam se da ću dobiti i taj poklon”, rekao je ovaj dječak.

Još dvojica malih putnika su se obradovali poklonima i pjesmicama te su zajedno sa drugim mališanima i njihovim porodicama uživali u ovoj vožnji.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

Žalbe odlažu izgradnju mosta u Česmi

M.

Jedanaest beba rođeno u Banjaluci

M.

Ove ulice biće bez vode dio dana

M.

Ostavite komentar