DJECU NISAM VIDJELA 15 DANA: Supruga srpskog fudbalera se oglasila iz Italije - BIGportal.ba
Ex Yu

DJECU NISAM VIDJELA 15 DANA: Supruga srpskog fudbalera se oglasila iz Italije

Žena fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana, oglasila se na društvenim mrežama povodom situacije u kojoj se našla, a njene riječi pokrenule su veliki broj poruka, dok je manekenka ovog puta iznijela sve što joj je na duši oko korona virusa.

– Imam nešto da kažem… – započela je na Tviteru Jovana, koja već dugo sa porodicom živi u Italiji.– Nisam vidjela djecu od 1. marta. U italiji sam, a djeca su u Srbiji. Neću ih vidjeti bar još dvije nedjelje, minimum. Mogla sam da dođem pet puta do sada, da sam htjela, ali nisam željela da ugrožavam ničiju bezbjednost, iako svakako iz stana nisam ni izlazila i vjerovatnoća da sam zaražena bila je veoma mala, ali je svakako postojala – dodala je ona.

https://www.instagram.com/p/B9pBDWuIa7R/?utm_source=ig_embed

– Dakle, u samoinicijativnom karantinu sam još i prije nego što je ovdašnja vlada o karantinu donijela odluku, jer ne bih podnijela da se zbog moje greške bilo ko dovodi u opasnost. Shodno tome, ne mogu da razumijem ljudsku glupost i bezobrazluk da se mjera predostrožnosti ne pridržavaju, nego šetaju gradom i možda prenose virus, jer njima virus ne može ništa? Sve i da nemate roditelje, bake i deke, braću i sestre, tetke i strine, djecu i prijatelje o kojima brinete, to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda, bez trunke savjesti i zdravog razuma – navela je Jovana.

– Ostanite kod kuće i tako potencijalno sačuvajte nečiji život! – zaključila je Đorđevićeva, dok su je pratioci podržali, piše Blic.

Danas objavljeno

Ceca primila i drugu dozu vakcine!

Vanja A

Neda Ukraden: Imala sam zakazanu svadbu ali sam odustala

Vanja A

U luksuznoj vili Džinovići proslavili Bajram, Ceca i Jovana lumpovali do zore!

Vanja A

Ostavite komentar