Dječak sa nevjerovatnom preciznošću savija svoje MAJICE: Isprobajte i vi ovaj način - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Dječak sa nevjerovatnom preciznošću savija svoje MAJICE: Isprobajte i vi ovaj način

Klinac glatko sklapa svoje košulje koristeći karton u viralnim video snimcima, njegova brzina zadivljuje mnoge na mreži

Video koji prikazuje dete kako koristi karton za sklapanje različitih košulja izazvalo je mnoge pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Dečak koji se bavio svojom aktivnošću sa krajnjom preciznošću koristio je karton da odeću savije savršeno uredno!

Mnogi korisnici Instagrama pohvalili su dečaka što je izveo magiju i verovatno olakšao dosta svetskoj populaciji, dok su se drugi pitali kako je uspeo da to uradi. Video možete pogledati ovde: 

Viralni video koji prikazuje dete kako pokušava da dovede svoju odeću u red uz pomoć kartona izazvao je masovne reakcije na internetu. U klipu, klinac je stavio različite košulje na izrezani karton. Sa samo dva pokreta i savijanjem kartona, uspeo je da složi majice savršeno uredno. Ovo je do sada možda najbrža i najefikasnija veština savijanje odeće koju smo do sada mogli videti na internetu.

Video je obišao ceo svet i ima milione pregleda, a komentari koji su se nizali ispod bili su vrlo zanimljivi. Jedan korisnik napisao je: „Azijati su sa druge planete!“ , dok je jedna korisnica prokomentarisala nešto realnije ovaj snimak rečima: “Ovaj dečak može da nauči mog muža kako da savija odeću.”

Danas objavljeno

Bred Pit zbog jedne stvari dao veliku sumu za imanje, pa shvatio da je prevaren

V.R.

Ovo su situacije u kojima se muškarac neće javiti posle prvog sastanka

V.R.

Muzika kao oružje: Pet pjesama kojima su mučili zatvorenike u Gvantanamu

V.R.

Ostavite komentar