Dječak posjekao po vratu djevojčicu plastičnim makazama, alarmirani policija i tužilaštvo - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Dječak posjekao po vratu djevojčicu plastičnim makazama, alarmirani policija i tužilaštvo

U šabačkom vrtiću “Bajka” u ponedjeljak popodne, jedna djevojčica plastičnim makazama je zadobila povrede u predjelu vrata, koje joj je, nanio dječak iz grupe.

U Predškolskoj ustanovi “Naše dete” nisu negirali događaj i kažu da je već pokrenuta procedura za utvrđivanje eventualne odgovornosti, pišu “Večernje novosti”.

Nesretan slučaj dogodio se pred kraj dana, kada su deca imala likovne aktivnosti, a vaspitač, navodno, nije odmah obavijestio roditelje ni hitnu pomoć, piše Blic.

Pokušao je samostalno da zaustavi krvarenje, zbog čega su se roditelji uznemirili, piše ovaj list.
– Više javno tužilaštvo u Šapcu obaviješteno je o događaju u vrtiću “Bajka”, ali pošto je dijete povrijedilo dijete, ne može biti poveden nikakav krivični postupak – kaže portparol Milan Milutinović, prenose Novosti.

Prema njegovim riječima, ljekari u bolnici procijenili su da je neophodno obavijestiti policiju, a policija je alarmirala Tužilaštvo.

Ali, na svu sreću, povrede nisu kobne pogotovo jer nisu ni nanijete pravim makazama već plastičnim za rezanje papira.

Povodom događaja saopštenjem za javnost oglasila se Uprava Predškolske ustanove ističući da je “vaspitačica koja je bila sa djecom u grupi propisno reagovala i zbrinula djevojču koja je imala lakšu povredu – posjekotinu, a procedurom će biti utvrđeno kako je došlo do povrjeđivanja djeteta”

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Snažna eksplozija plina u Kini, ima poginulih i povrijeđenih

M.

Savjet bezbjednosti UN ragovao na lansiranje rakete Sjeverne Koreje

M.

Dan sjećanja na streljanje đaka i civila u Šumaricama

M.

Ostavite komentar