Djeca Hajdi Klum mole sud da budu s majkom - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Djeca Hajdi Klum mole sud da budu s majkom

Pandemija koronavirusa izazvala je svađu kod bivšeg bračnog para, manekenke Hajdi Klum i pjevača Sila.

Par koji se razveo 2014. godine trenutno se sudi jer britanski muzičar ne dopušta Klum da odvede njihovo četvoro djece u Njemačku.

Ona tamo snima novu sezonu TV šoua “Njemački top-model” u kojem je jedna od sudija, a do sada su djeca uvek putovala s njom. Ipak, zbog pandemije koronavirusa, bivši suprug nije saglasan s tom odlukom.

 Planira ih vratiti u Ameriku za božićne praznike kako bi proveli nekoliko nedjelja s ocem – kazao je izvor blizak manekenki.

Klum je izjavila kako se pridržava svih mjera bez obzira na to u kojoj je zemlji. Kruže priče da je upravo njihova kćerka Helen poslala žalbu sudu, kako bi mogli da budu s majkom u Njemačkoj.

“Ovo mi teško pada jer volim oba roditelja. Mama odlazi na tri meseca na snimanje i mi želimo da budemo s njom. Moja braća i sestra su uplašeni i očajni”, navode tamošnji mediji šta djeca misle o svemu kao i šta piše u žalbi.

“Ne žele biti odvojeni od majke toliko dugo”, napisala je u žalbi te dodala kako se veseli odlasku u Njemačku jer će tamo vidjeti baku i djeda.

Najteže joj je, navodi se, što joj je najmlađa sestra veoma uznemirena zbog toga i jako je strah ako se na nekoliko mjeseci razdvoji od majke.

Zbog toga je napisala i pismo ocu u kojem ga moli da ih pusti na put s majkom te da zaustavi dodatnu napetost u porodici.

Sud je saslušanje zakazao za kraj avgusta.

Osim Helen, nekadašnji par ima još troje djece: Ćerku Lu i sinove Henrija Gintera i Džona Rilija.

https://www.instagram.com/p/CDzlZ3UJ6BJ/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Trend papuča koji voli i Ana Ivanović

Zeljka

Objava ima preko 10 miliona lajkova, svi pričaju o slici Ronalda i Georgine

Zeljka

Pješčani haos od 3 minuta – 4 miliona pregleda

Zeljka

Ostavite komentar