Đavolja posla: Lamborghini Huracan Performante Diabolico sa 666 "konja" - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Đavolja posla: Lamborghini Huracan Performante Diabolico sa 666 “konja”

Nemačka firma Wheelsandmore koja se bavi doradom produkcijskih modela automobila unapredila je moćni Lambo Huracan Performante.

Nemačka firma Wheelsandmore koja se bavi doradom produkcijskih modela automobila unapredila je moćni Lambo Huracan Performante.

U unapređenom izdanju – simbolično nazvanim “Diabolico” zbog broja konjskih snaga, Huracan Performante dobio je dodatnih 26 ks, pa sada raspolaže sa “dijaboličnih” 666 “konja”.

Naime, Wheelsandmore je uz pomoć novog softvera pojačao postojeći atmosferski 5.2 V10 za 20 ks i 22 Nm. Na taj način, postiže se snaga od 660 ks, a još 6 konjskih snaga “izvučeno je” zahvaljujući unapređenom izduvnom sistemu.

Osim za kupe verziju, nemački tjuner ove modifikacije – koje obuhvataju i izmene na sistemu oslanjanja i nove točkove od 20 i 21 inča – nudi i vlasnicima modela Huracan Performante Spyder.

Softversko unapređenje Wheelsandmore naplaćuje 2.520 evra, a novi izduvni sistem 4.831 evra, dok će izmene na ogibljenju automobila vlasnike Huracana Performante koštati dodatnih 982 evra.

B92

Danas objavljeno

F1 u Singapuru do 2028.

Vanja A

Smartfon nebjezbedan u vožnji, a šta je sa ekranom multimedijalnog sistema?

Vanja A

Samo 15 odsto Nijemaca razmišlja da kupi električni automobil

Vanja A

Ostavite komentar