Đanluka Vaki na udaru kritika: "Čekaćemo vakcinu protiv gluposti" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Đanluka Vaki na udaru kritika: “Čekaćemo vakcinu protiv gluposti”

Italijanski plejboj i milioner, Đanluka Vaki otkrio je da ima srpske korene, priznao je da je na udaru kritika jer je došao u Beograd da se vakciniše.

“Beograd nam je jako blizu, ja sam ovde poznat i volim Srbiju. Iz familije su mi govorili da je očevo poreklo iz Srbije, i Šeron je kao američki državljanin imala pravo da traži vakcinu. Ovde smo našli, Srbija nas je sjajno ugostila, ovde se osećam kao kod kuće. Dok je ovde bila Jugoslavija, 1992. godine, dolazio sam sa ocem brodom ovde”, rekao je on, pa dodao:

“Živeti život najbolje, ne ugrožavati druge, to je moj stil života. Ne postoji pravilo za pravljanje novca, ima neka energija. Ima stvar koju mrzim, nema ništa gore od slanja lažne poruke ljudima. Ja se ne plašim da prikazujem kvalitet svog života, nemam šta da krijem”, rekao je Vaki.

Vest o njegovoj vakcinaciji u Beogradu odjeknula je kao bomba i u italijanskim medijima, gde se suočio sa kritikama. Iako najčešće izbegava da odgovara na provokacije, ovaj put nije ostao uzdržan.

“Kritikovan sam od strane nekih površnih novinara, da kažemo. I jedan od njih, u Italiji, jer sam došao ovde da se vakcinišem… I, uglavno, ne odgovaram na provokacije, osim kada su jako inteligentne ili jako glupe. U ovom slučaju je bila toliko glupa, da sam morao da reagujem. Bila je toliko glupa da sam završio svoj odgovor sa: ‘Hvala Bože što imamo vakcinu. Nažalost, moraćemo dugo da čekamo na vakcinu protiv gluposti i neznanja'”, objasnio je Đanluka, prenosi “Blic”.

Takođe je iskazao i divljenje prema našem proslavljenom fudbalskom menadžeru Siniši Mihajloviću.

“On mi je dragi prijatelj. Poštujem ga mnogo zbog svega što je uradio. Čak i skoro, boreći se protiv onog što mu se desilo i što je pobedio, možda najtežu bitku svog života”, priznao je Đanluka Vaki.

Danas objavljeno

Nakon 40 godina prodaje se komad vjenčane torte sa svadbe Diane i Charlesa

Vanja A

Pjevačica u paklu razvoda, supruga mora isplaćivati 200.000 dolara mjesečno

Vanja A

Šakiri prijeti zatvor zbog utaje poreza

Vanja A

Ostavite komentar