Đanijeva žena ima VANBRAČNOG SINA koji živi daleko od Srbije - BIGportal.ba
Ex Yu

Đanijeva žena ima VANBRAČNOG SINA koji živi daleko od Srbije

Slađana, žena pjevača Radiše Trajkovića Đanija, majka je četvoro djece, a prvi put je govorila o detaljima života koje niko nije znao.

Đanijeva žena više od dvije i po decenije ponosna je majka sina Nikole, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici. Ona je tada sa ocem svog prvog djeteta živela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom koji danas ima 26 godina.

– Sa tim čovjekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelijep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan… – počinje priču Slađa i otkriva da li su njena ostala djeca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je posljednji put videla Nikolu, piše Blic.– Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko ljeta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se djeca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro vidjela, posljednji put sam ga vidjela prošle godine. Tada smo se sa njim vidjeli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije vidio sa njim, nažalost – rekla je Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

– Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac.

– Svi moji bližnji, moja familija i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko djece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvoro, a sa Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju djecu. Imati četovoro djece veliki je uspjeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četovoro rodila na carski rez i bilo je povuci-potegni kad je trebalo da rodim Sofiju. To je baš bila hrabrost – rekla je Slađa i otkrila u kakvom je odnosu sada sa Nikolinim ocem.

– Nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe… Naš sin je veliki, ostvaren, nije dijete. Mnogo godina je prošlo otkad se nisam videla sa tim čovjekom – zaključila je Slađa.

Danas objavljeno

Prije sedam godina preminuo legendarni Monteno: Majko, za tebe sam Kemo, a za oca sam Monteno

Vanja A

Novak Đoković dobija orden Nikole Tesle: “Novi srpski genije”

Zeljka

Mnogi kažu da Biljana NEVJEROVATNO LIČI na Tanju

Zeljka

Ostavite komentar