Dizni odabrao Snježanu - meleskinja sa "nevjerovatnim glasom" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dizni odabrao Snježanu – meleskinja sa “nevjerovatnim glasom”

Kompanija “Dizni” juče je objavila da je za ulogu Snežane u igranom filmu po scenariju slavnog crtaća iz 1937. godine, odabrao mladu meleskinju Rejčel Zegler.

Mlada glumica je odabrana i za ulogu Marije u rimejku “Priča sa zapadne strane” u režiji Stivena Spilberga, čije prikazivanje je, zbog pandemije, odloženo za decembar 2021. godine.

Rejčel Zegler, ćerka Kolumbijke i Poljaka, istakla se glumeći u školskim mjuziklima u Nju Džersiju, odakle i potiče. Bila je i nagrađena za ulogu Bel iza “Lepotice i zveri”, Arijel iz “Male sirene” i Fione iz “Šreka”.

Reditelj “Snežane” Mark Veb, poznat po režiranju filmova o Spajdermenu, impresioniran je vokalnim mogućnostima glumice i pevačice Zegler. Film je adaptacija bajke braće Grim, nemačkih lingvista, koji su prvu verziju objavili 1812. godine. Početak snimanja “Snežane” planiran je za 2022. godinu.

Odabir glumice mešane rase još je jedna potvrda novog smera Diznijevih studija koji su ranije bili kritikovani da favoriziraju belce kao glavne likove.

Diznijevi iskoraci prema različitosti u prethodne dve godine bili su “Mulan” i “Aladin”, takođe snimljeni u igranim verzijama nakon uspeha crtanih filmova.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar